tisdag 15 maj 2012

Nere på botten Här är det toppen...

Helt klart är jag nere på botten, det märktes väldigt väl på träningen igår. Botten är nådd, den tunga träningen som har varat nu några veckor har tagit ut sin rätt...igår på träningen kändes vikterna bubbelt så tunga som de borde göra och det fanns inte ens en liten uns till rapphet i kroppen. Det ledde till att det som skulle bli ett topppass i stöt inte blev mer än ett väldigt tungt och segt, och tillslut även avbrutet, stötpass.
Men för att vara ett skitpass så känns det ändå lite skönt att veta att min lägsta lägsta nivå ändå är rätt okey, tresiffrigt på stången trots allt i går.
Klart jag blir förbannad när det inte går som jag vill men ändå finns det ju lite rim och reson i det hela. Jag skall vara just här just nu... det är två veckor kvar tills jag skall vara som bäst på tävlingen i Landskrona och det finns egentligen ingen som helst anledning till oro.
Jag måste ju ner på botten för att nå toppen! Nu kommer det  att bli betydligt lättare träning och mer vila de sista två veckorna och formen kommer att krypa tillbaka sakteligen, det lovar jag!
Så jag håller med.... Nere på botten Här är det toppen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar