onsdag 2 maj 2012

Sköna maj välkommen!

Vilken rivstart maj gjorde, härligt! Solen skrämde undan alla moln och stekte på rejält direkt och det gjorde ju saken inte sämre att månaden inleddes med helgledighet.
Även jag gjorde en rivstart, det var hög tid och mycket passande att ta tag i projekt hitta uteplatsen. Vår uteplats har nämligen varit rejält igenväxt av allt annat än vackra planeringar och har så varit bra länge enligt våra grannar som påpekade detta redan första dagen vi hade tillgång till huset. Enligt dem var detta det första vi skulle prioritera när vi flyttade in, att ta hand om ogräset som spred sig in till deras ringblommor och beställa ett lass med jord för att kunna fylla upp rabbatten ut mot vägen som nu var en "skamfläck" för gatan (enligt oss fanns det liiiite annat att prioritera eftersom inget var renoverat inomhus sen -50talet och att det då var mitt i vintern).
Det dröjde alltså ända till maj men i går blev det av, en rejäl kamp mot ogräset utkämpades och uteplatsen kom fram... det tog hela dagen och och jag fick utstå många kommentarer och blickar från grannarna, men det blev bra!
Inte nog med detta så blev det även en bra dag på träningen, det blev årsbästa notering! En bra start på maj... det vill jag lova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar