fredag 8 juni 2012

Oväntat besök

Igår fick jag lite oväntat men mycket välkommet besök på träningen, när jag äntligen lyckades övertala Frida Brolin att komma med mig och kasta slägga. Frida är en av väldigt få friidrottare som har kombinationen höjd och slägga!
Det är höjdhoppet som hon fokuserat mest på och nått väldigt långt eller skall man säga högt!? (SM-silver), men har efter att hennes hälsena gick av  inte (än)  lyckats komma tillbaka till den träningsnivå och kapacitet som krävs för de höga höjderna...och då passar hon på att kasta lite slägga med mig!
I går var det en underbar sommardag på släggarenan och det tillsammans med sällskapet av Frida gjorde passet till ett mycket bra och framförallt roligt träningspass.
Jag hoppas att hon inte fick alltför mycket träningsvärk så att hon hänger på och sparrar mig hela sommaren. Och vem vet... det kanske är dags för ett nytt pers i slägga för både mig och Frida i år!?
Foto: Deca Text & Bild

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar