torsdag 14 juni 2012

Passar

I dag är det Folksam Grand prix tävling i Göteborg. Planen var att jag skulle vara med där men efter söndags tävlingen och veckans träningspass så har jag gett mig själv tävlingsförbud!
Det finns ingen som helst vinning med att åka ner till Göteborg och tävla när det är så här...hur mycket jag än skulle vilja kasta på Slottskogsvallen ikväll tillsammans med alla andra sköna släggtjejer så vet jag att jag bara skulle bli arg och less om jag inte fick till en bra tävling. Börjar känna mig själv efter alla år!
Tävlingen får följas via live-rapportering och sms-rapportering hemmifrån....
Det blir till att passa denna tävling och gå tillbaka till ritbordet, analysera, tänka om och skissa lite till på sommarplaneneringen.
Nu gäller det att hitta tillbaka till den sköna känslan på träningarna och framförallt få släggan att flyga lätt och långt igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar