söndag 24 juni 2012

Sommarhelg

Vilken underbar helg, massor av sommar och massor av firande. Framförallt mycket tid och umgäng med familj och vänner!
Midsommar är alltid en speciellt tid, väldigt många år har jag varit utomlands just under midsommar och varit någonstans utomlands på någon tävling, i år var jag hemma och tyckte det var hur bra som helst!
Midsommarafton var inte bara midsommarafton utan var i år även min födelsedag, den 22 juni, det är min dag! Att fylla på just själva midsommarafton känns alltid lite extra eftersom det faktiskt var midsommarafton när jag föddes den 22 juni 1979. Hur många år jag fyllde det får ni räkna ut själva... jag kommer fram till 27 år hur jag än räknar....
Någon som inte missat min födelsedag var min kära kusin Michael, läs här.


Inte nog med att det var midsommarafton och födelsedag, det var även bröllop samma dag. Tyvärr inte mitt egna bröllop men ett väldigt fint och mysigt litet bröllop i Häringe kapell i Stockholm.
Även om inte det fina sommarvädret höll sig över hela helgen så tycker jag att helgen har varit en helg med blå himmel. Tack alla ni för massor av Grattis hälsningar, födelsedagspresenter och för ni som var på plats och firade med mig. Ni är bäst! Finns det något bättre än att få umgås med nära och kära och fira sommaren?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar