söndag 17 juni 2012

Vädergudarna narras

De senaste veckorna har varit fyllda med planering inför helgens friidrottsarrangemang, vilket har tagit en hel del kraft, energi och framförallt tid.
Det kunde ju räcka med ett arrangemang i taget kan man tycka men nu blev det av olika anledningar två relativt stora friidrottsarrangemang på en och samma gång. Eller i alla fall på en och samma helg!
Igår var det Svenska Ungdomsspelen som arrangerades tillsammans med Svenska handikappidrottsförbundet och framförallt Södermanlands handikappidrottsförbund, en riksfinal för friidrottare ungdomar från Sveriges alla distrikt.
Idag arrangerades Ekängens Ungdomsgala, en av alla Råby Rekarnes årliga arrangemang. Båda tävlingarna var ganska smidiga och var avklarade på ganska få timmar...MEN varje liten timme ute på arenan var fylld av vatten, det regnade konstant mest hela tiden. Inte alls vad man förknippar med underbart friidrottsväder, de tävlande blev blöta och geggiga (av längdhopps lera och kulplans gegga) och alla tappra funktionärer krigade med blöta och oläsliga resultatprotokoll och blöta, kalla fötter.
Som tur är så har jag lärt mig av många kalla och blöta träningspass på överregnade släggfält att stoppa fötterna i plastpåsar under sockan i skon för att slippa just kalla och blöta fötter....så just det klarade jag mig ifrån.
Bara för att jäklas lite extra med oss så sprack så klart himlen upp, molnen skingrades och solen sken som aldrig förr bara någon timme efter avslutad tävling både i går och idag. Helt klart bara ett spratt i från vädergudarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar