tisdag 24 juli 2012

Coach tillbaka i stan

Fortfarande fylld av positiv energi från gårdagens träningspass och glad över att Coach G äntligen kommit tillbaka till stan såg jag fram emot dagens träning lite extra.
Inte nog med härligheterna så stod det stöt på träningsprogrammet idag...vilket det inte står allt för ofta i det här nya programmet (undra varför!?).
Lite lätt euforisk tog jag mig an passet med Coach övervakning - styrkevändning + överstöt, vändning + knäböj fram gick hur bra som helst. Nytt pers i första övningen, 105kg i styrkevändning + överstöt. En aning förvånande men hur gött som helst...bara så där!
Passet avslutade (såklart!) med en ryckövning, ryck från midjan...en teknikövning på lätt vikt för att förhoppningsvis hitta lite mer känsla och tajming. Jag vet inte om Coach blev lika imponerad över mitt utförande av sistaövningen men han försökte med sina egna metoder att få mig att förstå och jobba rätt...solklart eller hur?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar