tisdag 17 juli 2012

Dags för Älvkastet.

I morgon är det dags för årets upplaga av Älvkastet - Skanska Open i Karlstad. Det är med andra ord dags att kasta släggor över (eller i!?) Klarälven mitt i centrala Karlstad.
I år gör jag min sista släggsäsong och har väldigt sparsamt planerat in några få tävlingar. Den här tävlingen är något helt utanför andra tävlingsupplevelser, egentligen är det helt galet att kasta från ena sidan älven, ut över vattnet och förhoppningsvis komma över till andra sidan och dessutom mitt i centrala Karlstad...och det passar mig! Förra året var det en helt sjukt häftig upplevelse och det vill jag gärna uppleva en gång till...så i morgon skall jag njuta och ha kul!
Vill du se släggor flyga och vill du se mig kasta en sista gång i Karlstad så skall du komma förbi i morgon kväll klockan 19.00.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar