måndag 23 juli 2012

Ny vecka och ny bekantskap

Ny vecka och dags att vända blad i träningsprogrammet. Alltid lite spännande att börja en ny sida på programmet, även om jag vet att det troligen bara är en liten liten förändring jämfört med förra veckan.
Idag var det tyngdlyftning på programmet och nu när målet är att lära mig att rycka "ordentligt" så är det en väldans massa blandade ryckövningar och ryck mest hela tiden. Idag stod det ryckknäböj, ryck, knäböj fram och pushpress på programmet. Ett tufft pass men som gick väldigt bra, bommade inte ett enda ryck (missade inte ens att gå ner i sitt!) och var då ändå uppe på 90%  och gjorde serier på 85 %. Det tar sig, det tar sig!
En liten extra kick på passet fick jag av att vi fick besök från Stockholm i hallen och det är alltid kul att träna med andra lyftartjejer som kommer och hälsar på. Det var full fart på oss båda och det blev båda tuff träning och massor av skratt mellan lyften. Det är alltid underbart att träffa någon som är lika fokuserad, engagerad och nyfiken som jag på att träna och leva idrott. Jag hoppas verkligen att vi kommer att träna ihop fler gånger Helena!? Jag kommer i alla fall med spänning att följa din utveckling och framfart på bloggen din.
 Om inte annat så kommer vi definitivt att tävla mot varandra framöver :)

2 kommentarer:

  1. Lätt att vi tränar ihop framöver! Mot tyngre vikter!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter bra det Helena...på de där rackarns vikterna bara!

      Radera