måndag 16 juli 2012

Smurfar vidare

Några av de nya fina sportsmurfarna.
Jo då det stämmer att jag är väldigt förltjust i de små, tre äpplen höga, blåa smurfarna. Har alltid varit och kommer troligtvis alltid att vara.
Det var såklart en mycket trevlig överraskning när jag häromdagen sprang på de nya fina 2012:orna, Sportsmurfarna - nu mer vältränade än någonsin!
Tyvärr har jag (trots rykten) inte sett eller kunnat läsa mig till att det finns någon släggsmurf. Jag vet att det i tidigare versioner av sportsmurfar har gjorts diskussmurf och nu i den här nya kom även kulsmurfen och spjutsmurfen.... men vart är släggsmurfen?!
Om någon där ute har några smurfar som bara ligger i vägen så vet ni vart ni skall skicka dem... här hemma hos mig finns det alltid plats för en smurf till.
För mig är det dags att smurfa vidare på semestern och fortsätta att träna på. Denna vecka kommer att bli en mycket roligt vecka, ännu mer slägga och ännu mer lyftning!

Tyngdlyftningssmurfen 2012 - tävlar i lättviktsklassen under 5 cm
Syrran vet vad lillasyster vill ha i födelsedagspresent - Ny snygg surfsmurfan t-shirt!
Segrarsmurfen 2012 -
If you run fast and swim like a blue bolt of lightning, then you can look forward to taking home the gold medal. The colour of victory. Blue.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar