torsdag 19 juli 2012

TACK Karlstad!

Älvkastet i Karlstad var minst lika häftigt och kul som förra året! TACK Karlstad för att jag fick vara med om den här upplevelsen igen. Det är kanske svårt att förstå men det är verkligen något alldeles ut över det vanliga att kasta Älvkastet, det är något som klickar till inom en bara för att det egentligen är så onaturligt men ändå möjligt att bara få vräka ut släggan rätt ut över vatten, mitt i centrum med massor av jublande och påhejande människor på precis bredvid liggande bro och restaurangbåt. Det är en helt galen upplevelse och den måste bara upplevas!
Entrén till tävlingen gjorde vi aktiva via båt och presentationen gjordes på älven av underbara speakern Jonas Mellblom.
Tävlingen var tyvärr inte mycket av tävling för oss tjejer eftersom det bara var jag och Jossan som tog chansen att vara med, men tillsammans med 8 grabbar utgjorde vi ett bra startfält med kastare från hela världen.
Jag vann fighten mellan mig och Loppan med ett kast på 62.23, inget resultat att skryta med men så kul som jag hade och det leendet jag hade under hela tävlingen gör att Älvkastet 2012 kommer att sitta kvar i hjärtat som en av de roligaste släggstunderna i min karriär.
Arrangörsföreningen IF Göta, alla släggentusiaster i Karlstad, Karlstad Kommun och SKANSKA som sponsrar hela arrangemanget är helt otroliga, att bara tänka tanken att slägga kan visas upp på ett säkert och kul sätt för publik och ge oss aktiva möjlighet att få marknadsföra vår älskade gren utanför kastfält och undangömda arenor är stort. Fortsätt så.... TACK!

För er som inte var på plats...här kan ni se mitt sista kast i Karlstad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar