tisdag 21 augusti 2012

Omslagsflicka!

Jag har tidigare tyckt till om tidningen Tyngdlyftaren - Svenska Tyngdlyftningsförbundets tidning.
Nu kan jag inte annat att gilla den, eller i alla fall gilla valet av omslagsbild!
Kul...men det är ju kanske inte längre en nyhet att jag i maj slog nytt Svenskt rekord i stöt vid Lag-SM finalen!?

Därför blir jag även glad när jag läser i tidningen att det nu (äntligen!) förs en diskussion om tidningens vara eller icke vara, och att STF vill höra våra åsikter i frågan.
Självklart har jag mejlat in mina åsikter om Tyngdlyftaren, inte mer än rätt när jag tidigare kritiserat den, och jag tycker att tidningen skall läggas ner men att den skall ersättas av en bra, hela tiden uppdaterad och levande hemsida.
Jag ser bara fördelar i att ha en hemsida som det officiella organet för förbundet. Ser inga hinder för att hemsidan inte skulle kunna innehålla såväl live-uppdateringar från tävlingar, dagliga nyheter från tyngdlyftnings Sverige och - världen som statistik, fördjupade analyser om träning, intervjuer av lyftare och tränare mm mm.
Glöm inte att tycka till du också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar