måndag 17 september 2012

Lätt men tungt

Måndag morgon, klockan ringer tidigt och det regnar... men jag är på toppenhumör. Jag har inga som helst problem med att det är måndag och ny vecka.
Förra veckan var det lätt träning för att släppa upp kroppen från botten som den hamnat på efter de många och tuffa träningsveckorna, det var välbehövligt. I slutet av veckan började kroppen svara lite mer som jag ville och framförallt kom tajmingen i tekniken tillbaka... tack för det!
Helgen var även den lugn, bara ett lätt träningspass och sedan massor med tid att bara vara, bara vara hemma och fixa och trixa - få saker gjorda. Tid till att umgås med mig själv och tid att umgås med familj och vänner, tid till att reflektera över saker som är långt borta från träning och resultat. Helt perfekt återhämtning!
Alltså inte så konstigt att jag nästan vaknade med ett leende idag, sugen på en ny vecka.
Dagen började ju inte direkt sämre när jag möts av det nya träningsprogrammet från coach G på mailen med enda kommentaren - lätt men tungt.
Han vet hur han skall få mig taggad!
Kan knappt bärga mig till kvällens träningspass och att få hugga in i träningen och pass ett på programmet. Dagen till ära skall jag nog även testlyfta mina nya "turstrumpor" som jag fått av min underbara goa vän A. I dag är en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar