tisdag 18 september 2012

Vilka turstrumpor!

Om jag var på bra humör redan på morgonen i går så var det inget mot vad jag var senare på dagen, efter träningen. Hade jag orkar så skulle jag hjulat ut från ASK och MunktellArenan för det var ett av de bästa träningspassen jag gjort. Även ett av de snyggaste, mina nya snygga strumpor gjorde succé!

Passet bestod av stöt-toppning, med ryckknäböj och ryck upp till 90 % som uppvärmning.... snarlikt tävlingssituation.
Rycken gick även denna gång ganska bra, måste bara lära mig att vara lite kyligare och våga komma i rätt lägen innan jag smackar på. Det där med att ta i men ändå inte ta i är fortfarande inte min grej, men vikterna kom upp och sitten satt.
När det väl var dags för stötarna var jag redigt uppvärmd och sugen på att lyfta tungt. Ganska få lyft men med rejäla höjningar så det var ganska snabbt upp till de "stora" vikterna, de tresiffriga vikterna.
100 kg var inga som helst problem, vändningen kom snällt med även om jag slarvade lite onödligt och stöten likaså helt okey. 105 kg var mycket bättre, fanns inte längre plats för någon "slarvmån" utan det var skarpt läge och det blev en bra vändning följt av en bra stöt. Eftersom jag tidigar inte stött mer än 105kg på träning så var detta tangerat träningsbästa, gött!
Men stötarna tog inte slut där, det blev även en vikt till och även den kom med upp utan allt för mycket grisande. Lyckligt!
Nytt träningsbästa i stöt och jag blev överlycklig.... vad den sista vikten blev tänker jag mörka med. Det är ju trots allt mindre än två veckor kvar till Nordiska Mästerskapen. Om det är några danskor och finskor som läser här så skall de fortsätta med att vara oroliga och det är en sak som är säker - Den svenska gammelgäddan lurar i vassen och är på väg mot fin fin form!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar