torsdag 11 oktober 2012

Höstträning

Samtidigt som jag igår konstaterade att nu är vi verkligen på väg mot höst med kyla och mörker, genom att behöva skrapa bildrutan, så pratade jag med min vän Vania Silva i Portugal. Avundsjukt konstaterade jag (återigen) att höstens grundträning skulle kunna vara så mycket lättare och roligare än vad det oftast är här hemma när gristräningen utförs i kalla och leriga eljusspår eller inomhus i någon träningshall.
Vania berättade att de nu kört igång med din grundträning och att det handlade om tuffa fyspass längst den fortfarande varma stranden vid havet. Hon suckade och tyckte att det var skitjobbigt att körs intervaller och allmänstyrka i sand och i en temperatur på 25 grader...Stackare svarade jag mycket avundsjukt!
Inte för att jag just i år har någon ångest för någon tuff grundträning så kändes det ändå lite futtigt att kliva in i friidrottshallen och köra häckkoordination och rörlighetsträning. Skulle lätt ta ett intervallpass i svårsprungen sand i mitten av oktober!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar