torsdag 18 oktober 2012

Knökat på träningen

Idag var det full fart på träningen, det var lyftare överallt. Det var verkligen knökat!
Det var till och med så att jag fick vänta och köa mig in till en plats på något podie. Vilket i och gör sig bara var bra eftersom det gav mig mycket tid till att värma upp min stela och ömma kropp rejält. Veckans träning har verkligen gett träningsvärk överallt, massor i benen, ryggen, trapsen, ja i alla möjliga och omöjliga små muskler.
Skönt men samtidigt aj aj aj!

Väl uppvärmd och med en egen stång på en träningsplats gick det utav bara farten. Det var ett lite lättare pass idag, vilket var välkommet efter tre tuffa träningsdagar, med roliga övningar -Ryck nacke, överstötar och ryckmark. Överstötarna gick inte riktigt som jag ville. Jag vill bli mycket säkrare i tekniken och kunna smälla på ordentligt, nu är det lite fladdrigt och dålig knuff i skiten. Fick ändå dit 105kg utan några större problem.
Som tur är så är vi ännu inne på första träningsveckan mot SM, fortfarande finns det några veckor att jobba både med teknik- och fys-svagheterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar