onsdag 31 oktober 2012

Lunchgäst hos Charlotte

Idag var jag inbjuden som lunchgäst till Charlotte Lauterbach´s lunchprogram LUNCHTID på P4 Sörmland. Jag hade egentligen ingen aning om vad det skulle bli och att vara med under en hel timme i radion är ju inte direkt något jag är van vid. När Charlotte ringde och frågade sprudlande glad om jag ville vara med så kunde jag inte tacka nej, det kunde ju inte bli annat än fel.
Väl på plats så gick timmen helt galet snabbt och det kändes som att vi nästan inte hann prata om något alls även om hon frågade mig om allt mellan himmel och jord, vi jämförde biceps (min vänsterbisceps är nu mätt till 37 cm), drack kaffe och även snackade för fullt även utanför sändning under musiken.
Vill du också lyssna på programmet så klicka in dig här på Lunchtids webb.

Lunchgästar i studion.... hittade mig själv på wall of fame (eller är det wall of shame?)    Foto: Charlotte Lauterbach


Charlotte fixar lite inför sändningen! Spana in hennes biceps... den mättes live i studion.

Jag och Charlotte efter sänding.... tror att hon blev lite sugen på min guldmedalj allt!?     Foto: Charlotte Lauterbach

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar