torsdag 25 oktober 2012

Mass(akr)erad

Träningen rullar på och jag är nu mitt uppe i en tuff grundträningsperiod med massor av träning med massor av superduper övningar som jag verkligen behöver. Det är inget snack om saken att det nu är dags att stärka upp de svagheter som finns!
Det är jobbigt både fysiskt och psykiskt att nöta på i jobbiga (men bra och nödvändiga) övningar som kräver att jag jobbar i tunga och för mig svaga lägen.... skit trist att vara klen och dålig!
Kroppen börjar dock skrika aj aj - oj oj och det stramar i de flesta muskler så lite extra fokus på återhämtning mellan passen är på sin plats. Stretcha, isa, kavla och igår blev det även massage.
Det är inte lätt att hitta en bra massör och gör man det så skall man hålla hårt i den, jag vill ha massage som känns rejält men utan att bara känna mig överkörd. Tydligen en ganska svår kombination!?
Jenny på Träningscoachen gick igenom min mörbultade kropp under en halvtimme och jag lovar hon kan ta i med sina vassa armbågar...
Inte för vet om jag känner mig mindre massakrerad så här dagen efter, en aningen blå/lila på latsen men mer redo för ny träning.... veckan har mer spännande träning att erbjuda, det kan jag lova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar