fredag 5 oktober 2012

Ny chans

Bara för att jag inte klarade det förra helgen betyder inte att jag inte klarar det den här helgen!
I morgon ges det en ny chans att lyfta mycket, det är dags för ännu ett mästerskap. Denna gång Distriktmästerskap, på hemmaplan i Eskilstuna.
Veckan som varit har varit allt annat än en pigg och sprattig träningsvecka. Snarare en av de segaste och "tyngsta" på väldigt länge. Det är väl egentligen inte mer än riktigt när all planering, träning och fokusering under de senaste månaderna har varit fokuserad på NM.
Trots det så tror jag att morgondagens tävling kan gå bra, den fantastiska fysiska form som jag hade i Landskrona borde finnas kvar. I alla fall liiiite!?
Plus att det grämer mig lite (eller egentligen ganska mycket) att jag inte fick ut något i stötarna vid NM.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar