onsdag 3 oktober 2012

Oktober

1 oktober eller första måndagen i Oktober har i flera flera år varit en magisk dag, nästan lite som Julafton. Dagen då viloperioden är över och grundträningen tar över... vet inte hur många år som jag har varit så rastlös så att jag nästan klättrat på väggarna de sista dagarna i september. Vila är bra och välbehövligt men när man bara ser nya mål och är laddad inför nästkommand säsong så är blir man mer eller mindre galen att att "bara gå och vänta" de sista vilodagarna....
Hur som helst så kom den 1 oktober även i år och det var många av mina friidrottsvänner skrek ut sin lycka över att få dra på sig träningskläderna igen och ge sig ut i skogen, till grustaget eller ner i gymmet för att dunka igång med träningen inför säsong 2013.
För min del så kände jag mig tvärt om helt slutkörd och tom, en rejäl dagenefter känsla. Kroppen  gjorde tydligen en rejäl urladdning vid tävlingen i lördags och kanske ännu mer knoppen!
Jag kände mig som en urkramad disktrasa och den kanon fina och odödliga form som jag var i lördags var som bortblåst.
Jag skall ändå att jag på något litet vis kan hitta lite kvarlämnad form, på lördag den 6 oktober är det DM på hemmaplan. ASK arrangerar tävlingen och vi är 11 st aktiva från klubben som skall tävla! Det vore kul att få till stötarna bättre än i Landskrona....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar