söndag 28 oktober 2012

Energipåfyllnad

I dag har det varit en väldigt välbehövlig och välkommen vilodag. Dagen började med en extra lång sovmorgon och sedan har den rullat på i samma anda, med minsta möjliga ansträngning. Ryggläge, tyvärr inte i någon solstol med värmande solstrålar mot ansiktet men väl under en skön filt, utsträckt i soffan.
Kroppen tyckte helt klart att det var skönt att få en dag utan träning. I går kom Karin och Helena från Stockholm - SAK på besök och tränade med oss här i Eskilstuna. Då blev det både mycket träning och mycket bra träning. Det är så otroligt roligt när det kommer lyftare och hälsar på, det blir lite mer "tjötta" på träningarna när alla hetsar varandra. Det blir lite extra jäkla anamma under passen och en härlig skön stämning mellan passen när det även finns tid att vara social och umgås.
För mig så trodde jag inte att jag hade så mycket mer att klämma ur mig efter att kört två tunga veckor och kände mig redigt slut i rygg och ben men det blev en mycket bra slutkläm på veckan. Jag gjorde mitt bästa ryckpass någonsin, utan några som helst bommar och träningsbästa med 79kg. Oväntat men mycket välkommet, skönt att få ett litet kvitto på att det lönar sig att slita på med de skitjobbiga kombinations- och specialövningarna. Antar att de kommer att finnas med på nästa programdel också!?
Får även passa på att gratta Lillstrumpan - Amanda Rydberg som vann brons vid NordiskaMästerskapen för juniorer i helgen. GRATTIS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar