onsdag 21 november 2012

Crash - boom - bang!

Tanken var att jag skulle kliva på med ytterligare några tunga pass denna vecka efter tävlingen...men det blir inte alltid som man tänkt sig.
Måndagspasset var allt annat än roligt, det sa bara crash - boom - bang så var den där.... klubban, väggen, källaren, käftsmällen eller kalla den vad du vill. Den där hårda smällen som säger stopp och belägg, det här går inte längre!
Kroppen sa verkligen ifrån och även knoppen, det fanns egentligen inte alls något att sätta emot på träningen. Det märkliga är att jag vet att den kan komma och blir egentligen inte förvånad när den väl kommer men varje gång blir jag lika arg på att kroppen inte längre jobbar med mig och frustrerad över att jag inte trots tunga ben och trötta muskler kan hålla ihop och bara köra.... att jag inte kan klara av att hålla mig till den planerade träningen!
Som tur är så har jag ju den bästa coachen som vakar över mig som en hök och alltid har en lösning på det hela, lösningen den här veckan blev att hela träningsprogrammet i stortsett snabbt blev korrogerat med pennan, styrkningar, sänkningar och pilar.... hela veckans program ser nu mer ut som en krypterad skattkarta!
Resten av veckan blir en kamp för både huvudet och kroppen.
Förhoppningsvis så tar jag mig ganska snabbt ur den här dippen och kan blicka framåt mot den tävlingsförberedande träning som hägrar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar