tisdag 27 november 2012

En drake stiger i motvind!

Efter att ha ändrat och helt styrt om träningen förra veckan hade jag hoppats på att kroppen skulle börja svara lite bättre på träningen denna vecka. Men det verkar som att det inte riktigt var tillräckligt, gårdagens pass var  lika segt och motigt.
Det var meningen att jag skulle gå ganska tungt i ryck och framförallt tungt i ben. Kroppen svarade inte alls och det var kämpigt att kriga upp singlar på 70 kg i ryck och de sista singlarna på 90% blev tre snabba bommar.... j#¤*la skit! Passet blev genast rätt trist och resten  av passet genomfördes, men  på mycket mycket lägre procent och med mycket mycket tyngre sinne.
Det är sååå fruktansvärt frustrerande att dagarna bara tickar på och kroppen är som en klen snigel utan tryck eller något klipp alls. Det är inte direkt den här känslan jag hoppats på att ha i kroppen två och en halv vecka innan årets viktigaste tävling.

Hur som helst finns inget annat att göra åt saken än att släppa på träningen ytterligare och invänta kroppens klarsignal... tills dess så gäller det att hålla huvudet kallt och att inte stissa upp mig för mycket antar jag. Hur det nu skall gå till!?
Jag försöker låta den förnuftiga delen av mig själv ta kontrollen och försöker minnas "mini-coachens" favoritcitat - En drake stiger i motvind, inte i medvind!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar