tisdag 6 november 2012

Halvvägs men ingen paus

Jag är nu mitt uppe i träning inför SM tävlingarna i december, lördagen den 15 december för att vara exakt. Veckorna och träningspassen rullar på, träningen är tuff men (peppar peppar) går väldigt bra.
Jag har nu nästan precis kommit halvvägs, det är nästan fem veckor sedan förra tävlingen och på lördag är det exakt fem veckor till målet -SM i Uppsala.
Det blir ingen halvtidspaus men det blir lite "paus-underhållning" i form av tävlingar.
Först nu till helgen blir det Svealandsmästerskapen i Örebro en tävling som vi tidigt planerade in för att just ha en avstämning mitt under träningsperioden. Det som dock inte var planerat men som kom som en glad överraskning är att jag blivit uttagen till ännu ett landslagsuppdrag och kommer att representera Svensk Tyngdlyftning vid Finnkampen i Tampere FIN nästa helg. Det blir alltså två tävlingar på två helgen så här mitt uppe i november mörkret. KUL!
Jag vet att formen kommer vara på topp om fem veckor men hur den är nu har jag inte riktigt koll på och det kommer inte att direkt bli några ändringar i träningen för dessa två novembertävlingars skull. Det känns ändå som en stor vinst att det kommer två tävlingar just nu, jag behöver träna på att tävla och att prestera just under tävling... kunde alltså inte bli mycket bättre!

På lördag kommer det att bli lite extra roligt att tävla eftersom vi kommer att ha en stor trupp från ASK på Svealandsmästerskapen, tretton lyftare och av dem sex stycken damer. Helt galet många! Det är så kul att det nu äntligen är en hel klase med tjejer som hängt på och tränar tyngdlyftning.... även om en del grabbar tycker att det börjar bli lite väl mycket tjejer i lokalen. Ha, vänta ni bara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar