fredag 9 november 2012

Lunch hos Sofia i Parken

Efter en mycket bra träningsvecka, med ett kanonpass  som grädde på moset  igår kväll, så var det en mycket nöjd och belåten Cilla som idag tog fredag och vilodag.
Gårdagens träning var tung men gick som sagt väldigt väldigt bra, även om jag både räknade och klovade fel under passet så vet jag med säkerhet att jag tangerade träningsbästa i både frivänding och knäböj fram. Alltid välkommet!
Hur det tar ut sin rätt på tävlingen i morgon eller inte det får vi se då.
På tal om rätt, så kom jag (och grabbarna grus) äntligen i väg till Sofia i Strängnäs och till Sofia i Parken för lunch.
Ända sedan jag för inte allt för länge sedan lärde känna Sofia så har jag sagt att jag skall komma och besöka hennes matcafé.... hon har nämligen lockat oss med både det ena och de andra godsakerna som "råkat bli över" på kvällspassen.
Helt klart värt ett besök! Jag provade en kycklingsallad och som ni ser på bilden så var det inte en liten klen och torftig sallad, den var enorm och enormt god. Jag blev inte heller mindre mätt eller mindre belåten när det till kaffet serverades en kladdig chokladkaka med grädde (hur det tar ut sin rätt eller inte på tävlingen i morgon får vi också se... på invägningen!). MUMS!
Jag kan varmt rekomendera att testa stället och jag kommer definitivt ta vägen förbi Strängnäs och Sofia i Parken flera gånger.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar