måndag 5 november 2012

November fighten!

November månad är min största motståndare under årets alla månader. Det är definitivt slut på sommaren, sensommaren och hösten övergår nu väldigt markant till vinter. Men ändå är det inte en vacker och härlig vintermånad utan mest av allt bara en mörk, blöt, blåsig och burrig månad. Det är allt annat än vad jag vill ha och det är nu som jag brukar falla ner i den trista och dystra trötthetskoman då jag mer eller mindre går runt i en trötthetsbubbla och bara tycker att det är mörkt och trist.
MEN i år har jag slutit en pakt med mig själv att jag skall övervinna tristessen under denna månad och sluta klaga och tycka synd om mig själv. Jag har antagit fighten.....återstår att se vem som vinner.
Månaden har dock börjat väldigt bra, har haft en underbar alla helgons-helg trots regn. Jag har haft besök av mamma & pappa (som har ledsnat ur totalt på att jag aldrig kommer hem och hälsar på dem!) och även hunnit haffa syster på språng i Stockholm. När vi ses så sällan så betyder det så mycket när vi väl ses, det är verkligen att ladda upp batterierna att bara vara med familjen. En helg med lite bus och mycket godis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar