torsdag 27 december 2012

Cykel-lur

Efter att ha firat en underbar jul hemma med familjen i Fristad och i Stockholm, suttit ner och degat i både mammas och svärmors soffa. Ätit god mat och mycket gotte utan att ens ha funderat på att byta om och köra något träningspass så är jag nu hemma igen. Det mest ansträngande jag gjort under julhelgen är att promenera runt kvarteren i Fristad och hjälpt tomten att bära fram alla säckar med julklappar... alltså egentligen inte gjort något som helst som kan kallas fysisk aktivitet eller ännu mindre träning.
Inte alls konstigt att det när vi idag kom tillbaka hem till Eskilstuna kröp i kroppen av rastlöshet. Jag orkade dock inte ta mig för att komma iväg till gymmet utan gick ner i källaren och drog fram motionscykeln och lite vikter från det ännu icke uppackade hemmagymmet. Tog mig en repa på cykeln och körde efter det lite axlar och bål och fick upp både puls och flås. Det var skönt att återigen bli svettig och även ett alldeles ypperligt tillfälle att testa mina nya trådlösa hörlurar som jag fick av hjärtat i julklapp. Grymt bra... ingen sladd att trassa in mig i längre. Skulle tro att det går att köra både ringar och lyftning med dessa nya älsklingar. Men det får jag testa en annan dag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar