onsdag 5 december 2012

Ensam är stark

I fredags gick anmälan ut till SM tävlingarna nästa helg, tyvärr ingen rolig läsning för min del. (Startlistan till SM hittar du här)
Ser att alla de andra tjejerna som kvalat till SM i klass +75 nu "flyr" klassen och har anmält sig till klassen under, klass -75kg.
Det betyder ju i och för sig inte helt hundra att någon inte väger över på invägningen och på så vis ändå hamnar i min klass och om vi hade tävlat som tidigare år i grupper så hade det inte heller spelat någon roll. Men nu i år har Svenska Tyngdlyftningsförbundet beslutat att även vi damer skall tävla i viktklasser (vilket jag tycker är ett fantasktiskt bra beslut!) och då känns det lite tunt med bara mitt namn i startlistan.
De har ju i och för sig även beslutat att de skall fylla upp eventuellt tomma klasser (med färre än 4st kvalade/anmälda) med wild-card platser.... men med tanke på drivet och företagsamheten inför SM i denna fråga så är jag skeptisk till att någon nu skulle få tummen ur och rodda ihop detta bara en och en halv vecka innan tävlingsdag. Jag hoppas att jag får fel!!!

Hur som helst så kan jag ju tycka att det skulle vara tråkigt om det inte blir någon SM-status på min tävling (krävs minst två deltagare för att en svensk mästarinna skall utses) nästa helg  men samtidigt så tänker jag inte lägga mer fokus på det. Min inställning och mitt mål är samma som tidigare - att vara i mitt livs form och lyfta mer än jag någonsin har gjort! Med eller utan konkurrenter, mig kvittar det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar