fredag 14 december 2012

Färdigtränad!

Sista träningspasset är klart! Jag är genom alla veckors träning och blir nu varken bättre eller sämre än så här.
Hur som helst så har de sista passen varit väldigt lätta och behagliga vilket gör att jag har hunnit både känna mig oövervinnelig och klen...som vanligt hyffsat stissig inför tävling :)
Kroppen och knoppen får nu en dags vila i morgon och på söndag kommer jag att vara galet sugen på att tävla. Som jag har väntat, sett fram emot och längtat efter denna tävling!
Någon som inte kommer att tävla mot mig (i år i alla fall!?) på SM är Josefin Brander (111kg i stöt) men hon överraskade mig ändå rejält när jag öppnade postlådan idag och hittade ett paket från Chokladbudet... Tusen TACK Jossan för lyckönskningarna och för chokladen, du vet vad en kvinna som jag blir lycklig (och stark) av!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar