söndag 2 december 2012

Mellan hopp och förtvivlan

I helgen har det varit träningsläger på Bosön, alltid lika kul att komma tillbaka dit. Även om det nu är nästan tio år sedan vi tog examen och flyttade från Hjälmen 415 och Bosön så känns det nästan lite som att komma hem.
De flesta gångerna jag kommer dit så träffar jag alltid någon från Bosötiden och påminns ofta om de härliga människorna och de härliga stunderna som vi hade där och då.
Den här gången mötte underbara Anna L upp och hängde på under ett lyftpass, hon kämpade som vanligt grymt bra och blir allt bättre och bättre och starkare och starkare. Se upp för henne alla Crossfittare!
För egen del så var dagarna under lägret en riktig bergodalbana mellan hopp och förtvivlan. Lördagens träning gick bra och jag kände att jag var på gång, hade bra klipp i kroppen och lyften satt bra. Jag hittade återigen den sköna och lätta känslan i rycken och satte 70kg lätt och stabilt precis som jag ville.
Gick sedan över till stöt och skulle toppa, alltså gå så tungt som möjligt, om kroppen kändes på hugget. Det gick skitbra på det lätta vikterna, 90kg small upp, 100kg kom lika enkelt och även 107,5kg satt som en smäck. Riktigt härlig känsla! Klovade därefter 112.5kg och gjorde två försök, men inget riktigt bra...bommade vändningarna i båda. Hade ju såklart varit riktigt mumma om även den vikten kommit upp men hur som helst är jag nöjd med att jag lyfte 107,5kg på ett övertygande och bra sätt. Det ger hopp om bra resultat framöver!
Tyvärr gick inte dagens, söndagens pass lika bra...ännu ett tungt och trassligt ryckpass. Gjorde de vikter som jag skulle och fick även idag med mig 70kg men det var verkligen inte ens en liten gnutta kvar av gårdagens sköna känsla. Frustration och förtvivlan...igen!!!
Gissar att det inte direkt kommer att bli en
spikrak resa de sista veckorna fram till SM, men lita på att när jag väl är där då kommer jag att vara redo.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar