onsdag 12 december 2012

Toppning pågår!

När träningskompis F frågade igår hur träningen gick så svarade jag såklart att det gick bra....jag sa även att hur det än går den här veckan så kommer jag att svara att det går bra!
Mitt uppe i sista träningsprogramsveckan finns inget annat. Det som är gjort är gjort och nu finns det ingen tid för stora förändringar, nu är det bara finputsning och slutförberedelser som gäller.
I måndags körde jag på bra, gick upp och gjorde singlar på 75kg i ryck, 100kg i stöt och 120kg i knäböj fram och genomförde passet på ett mycket bra och självförtroende höjande sätt. Tisdagens träning var lika bra, ryck upp till 65kg, styrkevändning upp till 95 kg och knäböj bak till 110kg.
I dag, onsdag är det vilodag och jag passar på att ta det lugnt och skönt och käkar bra och må gott. I morgon är det dags igen för näst sista passet innan SM.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar