fredag 4 januari 2013

Ivrig!

Ivrig som få för att dra i gång med 2013 års planer, mål och drömmar. Så ivrig att jag tjuvstartade det nya träningsprogrammet redan förra året.... tyckte att det var lika bra eftersom Nyårsafton ändå var på en måndag! Vissa rutiner skall man inte rucka på, alltid starta något nytt på en måndag.
Jag kunde inte heller stilla min iver att hålla igen, trots att första programmet klart och tydligt heter kom-igång program och trots att det första passet gav en otrolig träningsvärk.
Redigt påhejad av träningskompis Helena, hennes coach R och min för dagen assisterande coach J så kunde jag inte låta bli att inte nöja mig med årsbästa på Nyårsdagens träningspass utan även dunka på och toppa i överstöt från ställning. Det slutade med ett nytt personligt rekord med 5 kg!
Resterande pass har jag dock sansat mig och kört enligt planen.... det är nog ändå bäst att stilla min iver, jag börjar ju lära mig coach G´s tankar och ideer om träningsupplägg. Jag kommer att få min beskörda del av tunga lyft, det är jag helt övertygad om!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar