torsdag 31 januari 2013

Saknar Friidrotten!

För första gången sedan i sommras saknar jag friidrotten, jag saknar inte träningen men jag saknar just fenomenet friidrott. Det kom över mig så där huxfllux under veckan när jag satt och kikade ut genom fönstret och möttes av ett grådassigt och lortigt Eskiltuna... det fick mig att längta efter att komma bort till sol och värme. Just då slog det mig att det som har varit ett naturligt inslag i mitt liv nu inte längre finns kvar som lika självklart. Jag har inget träningsläger inplanerat och jag har ingen Portugalresa att se fram emot...
Det fick mig att sakna allt och alla som för mig innebär friidrott, för första gången kände jag mig lite utanför det stora och roliga.
Hård träning på stekheta arenor och kastfält är ju inte direkt något som finns inom tyngdlyftningen och det är nog ganska svårt att få in i denna värld....
Tills jag kommit på bättre tankar eller får någon att vilja ta med mig på läger så får jag njuta av mina minnen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar