söndag 20 januari 2013

Säsong 2013 är igång!

Igår var det dags för första omgången i serien, alltså tävlingsdags. Efter tunga veckor så var jag verkligen osäker på hur det skulle gå att tävla och jag var inte lika sugen på att tävla som tidigare. Även om det "bara" är en serieomgång och det egentligen gick ut på att vi skulle få igenom alla lyftare med resultat så är det inte kul att tävla ur form.
Tävlingen i går blev en kamp för att få ihop lyftningen och för att lyfta medelmåttiga resultat. Det blev 70 i ryck och 102 i stöt, inget av dem är speciellt bra men gav i alla fall 192p till laget.
Så klart fanns det guldkorn med tävlingen ändå!
Det roligaste av allt är ju att Carita Hansson nu äntligen gjorde sin första tävling i ASK-trikån och hon lyfte utan problem 84-97 och håvade in 234poäng VÄLKOMMEN! Med i laget var även Sofia och hon presterade bra trots en ömmande nacke. Vi fick ihop 569 poäng totalt och hur det står sig mot övriga lagen får vi se när alla tävlingar runt om i landet är gjorda och inrapporterade.
Extra roligt är också att vi i år har två damlag i serien, vi var alltså sex damer som lyfte igår.... KUL!
förutom det så hade vi 7 ungdomar som gjorde tävlingsdebut och sedan såklart herrarnas elitlag igång. Massor av ASK-are som krigade och flera gjorde (tvärtemot mot mig) en av sina bästa tävlingar och knuffade upp personbästan till nya nivåer.
Bilder från herrarnas elitseriematch mot Örebro har Gunnar Lögdahl sett till att vi kan se här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar