måndag 21 januari 2013

Söndagstalanger!

Söndagen blev en mycket bra och skön dag. Carita skulle hinna med att krama ur så mycket som möjligt av helgen i Eskisltuna och det betydde att det blev mer eller mindre en heldag i träningslokalen. Jag brände av de sista övningarna på min veckoplanering på förmiddagen och kunde därefter mer eller mindre bara skrota runt och småköra lite allmänfys resten av dagen.
Mellan passen gjorde vi dock något som jag aldrig gjort förut, vi var på polisshuset och sköt pistol med Polis M. Det var kul att testa men jäklar vad svårt det var.... vi fick skjuta från 7 meter och fick testa att köra lite olika utmaningar. Det visade sig dock att jag inte var så dålig på det, jag utnämner mig till bäst i gänget. På den tuffaste övningen satte jag alla fem skott i målcirkeln! Kanske handlade det mest om tur, men jag väljer att se det som en ny upptäckt talang.
På eftermiddagspasset hittade jag ytterligare en ny (nygammal) talang, det blev som sagt ingen lyftning på eftermiddagen utan allmän fys och de passen brukar på ett eller annat sätt resultera i tokeri och galenskap. Nu blev det handstående utmaningar, handstående på tid, handstående gång, handstående 360 mm mm.
Jag chockade mig själv med att klara av att stå på händer hela 14 sekunder, det kändes dock som minst en minut när jag väl stod där men det måste ändå vara nytt personligt rekord. Jag var inte lika säker på att gå på händer, där kom jag bara någon meter men att rotera ett varv var inga problem alls.
Värre var det när jag blev upplurad i chinsräcket..... jag konstaterar bara att det är fortfarande inte en av mina talanger och att jag kommer få grym träningsvärk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar