tisdag 1 januari 2013

Välkommen 2013!

Nytt år, nya möjligheter! Det är kanske en av de bästa känslorna när man vaknar upp på nyårdagen och inser att det ligger ett helt nytt, orört år framför. Ett år fyllt av nya utmaningar, möjligheter och lyckorus.
Jag lämnar ett bra år bakom mig så det är inte så att jag skyndar in i 2013 för att snabbt få vända blad... 2012 kanske var ett av de mest händeslerika idrottsår i min karriär. Jag visste inför 2012 att det skulle bli mitt sista år som släggkasterska och att ha med sig den känslan in i säsongen var faktiskt en skön känsla. Jag hade ju gärna velat att släggåret skulle gett mig mer och att jag hade nått mitt stora mål och min stora dröm, att vara med och prestera på ett Olympisktspel. Så blev det inte, kroppen sa tidigt nej till att pusha hårdare i släggkastningen. Det fanns helt enkelt inget kvar att plocka ut, utan jag valde att göra min sista släggtävling vid SM-tävlingarna på Stockholm Stadion. Så här efteråt kan jag bara säga att det var helt rätt beslut, den tävlingen var en av de roligaste tävlingarna jag gjort och jag kände mig stolt både över min prestation just där och då och över hela min långa släggkarriär.
(Läs tidigare inlägg - Punkt slut)
2012 blev också året då jag klev in och blev tyngdlyftare.... jag lärde mig äntligen sittryck, vilket verkligen inte var en lätt resa men wow vad häftigt att "knäcka koden" och ta ett jättekliv tekniskt. Slog även det efterlängtade svenska rekordet i stöt vid Lag-SM finalen och blev den svenska som lyft mest kilon i stöt, gjorde debut i tynglyftningslandslaget och vann SM-guld.
Helt enkelt ett helt fantastiskt år och inte bara att det gick bra, jag har haft så kul under året också! Haft otroligt underbara männiksor runt omkring mig som peppat, puschat och coachat. Tusen tack coach Kim och Coach Gunnar!
Även om det kan bli tufft att toppa 2012 så ser jag med glädje fram emot 2013... jag har så mycket jag vill göra och många önskningar jag vill skall slå in under året. Vad det blir får vi helt  enkelt vänta och se, men jag skall göra allt jag kan för att 2013 skall bli mitt-, min familjs- och mina vänners-bästa år!

Några bilder från det gångna året...4 kommentarer:

 1. grymt!! Blir bara bättre och bättre! :) Nu kör vi vidare mot fler mål!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut Hugo! Nu åker vi... och roligt skall vi ha ;)

   Radera
 2. En grym brud i lyxförpackning.. Det är du det Cilla!

  SvaraRadera