fredag 15 februari 2013

Fredagsfys

Sitter på cykeln nere i lyftarlokalen och tittar avundsjukt på de klubbkamrater som lyfter lite lätt och mjukar upp kroppen inför morgondagens serietävling. Känns trist att inte vara i form och trist att inte vara i tävlingsskikt....men men, jag trampar på i min frustration och tänker att om jag plågar mig 30-40 minuter på motionscykeln så blir i alla fall träningskläderna svettiga och jag lite trött.
Passar på att följa live-uppdateringarna från inomhus SM i friidrott som i dag tjuvstartar med den bästa och viktigaste grenen under hela kalaset, viktkastning. Det är damerna som tävlar just nu och det borde vara en promenadseger för Tracey Andersson. Men allt kan hända och den unga och mycket duktiga Eleni Larsson är också god för långa kast, kan kanske stressa Tracey!? Sedan håller jag ju alla tummar och tår som jag har för min adept Kristina Andersson som gör sin första senior SM start idag....hon har börjat bra med årsbästa! Heja heja!
Lyllosar, en vikttävling är bland det roligaste som finns. Det är en gren där man verkligen kan tjötta på och ösa, ta i och verkligen få på hela skiten....om man är i topp fysiks form för annars är det raka motsatsen.
Jag cyklar vidare!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar