söndag 3 februari 2013

Tri-Nations i Landskrona

Lena i stöten vid EM i Kazan 2011
I helgen var det meningen att jag skulle lyfta landskamp mellan Sverige - Norge och England, Tri-Nations i Landskrona. Men eftersom min plats var en reservplats och när det visade sig att landskampen bytte datum och Lena som helt klart är bättre än jag nu kunde ställa upp så lämnade jag helt enkelt tillbaka platsen. Dessutom vet jag att Lena Berntsson jagar ett EM-kval och att då låta henne avstå en bra chans kändes inte helt rätt.
Efter att veckans träning inte gått helt smärtfritt, fick en körare i knät så kändes det helt klart bra att inte tävla i helgen.
Jag blev alltså kvar hemma i helgen och höll tummarna för hela laget men så klart lite extra för att Lena skulle klara kvalgränsen. Bra gick det för laget som blev tvåa och slog Norge efter en tight kamp, England var för tuffa men för Lena räckte det inte hela vägen, hon gick för kval och var tvungen att gå på 86kg i stöt efter att ha fått med sig 69kg från rycken... det sista försöket på 86kg kom upp men underkändes med 2-1. Otur! Inget kval för Lena denna gång men som tur är så har hon en chans till på sig att ansluta till Angelica och Carita i EM- truppen. Det fixar hon!
Läs resultaten från landskampen härInga kommentarer:

Skicka en kommentar