onsdag 13 februari 2013

Vuxen eller bara gammal?

Jag vet inte om jag är på väg att bli vuxen och förståndig eller bara gammal och slö men hur som helst så har jag i alla fall för en gång skull verkligen tagit till mig uttrycket - "lyssna på din kropp" och backar av med vissa delar i träningen.
Att fortsätta att köra på och "hamra på den onda tummen" eller bara gasa tills väggen kommer har allt för ofta varit mitt motto men nu tänker jag faktiskt lyssna och säger någon som vet till mig att jag skall ta det lugnt med ryck och stöt så får det bli så.... för ett tag!
Det blir alltså inga ryck eller stötar den närmsta tiden, varken på träning eller tävling. Det betyder likväl inga tävlingar på ett tag och det är trist, men som sagt just nu är det kroppen som får prioriteras före knoppen.
Det blir till att tänka om och möblera om helt och hållet i träningsupplägget, mer fokus på .... ja vadå?! Det är det jag måste komma på, vad skall jag prioritera och fokusera på nu när ryck och stöt är uteslutet och målet med träningen mer otydligt än på läääääänge.
Det blir en hel del böj, drag och pressar kombinerat med allmän fys med kettelbells, ringar och vikter helt enkelt. Kanske kan snygga till några personbästan i de mest sällsynta lyftövningarna.....vann en utmaning i puschpress förra veckan när jag till sist stod som vinnare med 91kg över den mycket ledsna tvåan (skall inte säga hans namn) som slutade på 90kg. Kanske kan 100kg var ett mål!?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar