onsdag 20 mars 2013

Hedersutmärkelse - två gånger om!

I kväll var det den årliga Idrottsfesten i Eskilstuna. En kväll då idrottare och idrottsprestationer ställs i centrum och Eskilstuna Idrottsföreningars samorganisation och Eskilstuna kommuns kultur och fritidsnämnd visar sin uppskattning. En hedersutmärkelse för framstående idrottsprestation i Eskilstuna i form av medalj delas ut till alla idrottare som vunnit minst SM medalj under förgående år.
Jag som hade ett lyckosamt idrottsår 2012 blev hyllad för mina prestationer både inom friidrotten och tyngdlyftningen, alltså fick jag TVÅ medaljer (vilket inte någon mer än jag gjort tidigare)!

Två medaljer med mitt namn!Hela ASK´s herrlag fick också medaljer för sitt Lag SM guld 2012.


Glassbuffé till efterrätt.... helt rätt val på en idrottsfest!
 
Underhållning av Rille.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar