tisdag 26 mars 2013

Idrott är så mycket mer

Idrott är så mycket mer än tävling, prestation och resultat.... det finns hur mycket annat som verkligen är idrott och som är kul att engagera sig i. Allt som rör idrott, förening, tävling mm mm det är ju hur spännande som helst att få vara med och utveckla och påverka. Det går faktiskt att göra annat än att bara sitta och beklaga sig coh mumla "det var bättre förr".... även om det kanske oftast är den enklaste vägen.
Jag har alltid tyckt om tanken med det ideella tänket i svensk idrott, att det är engagerade krafter som skapar och möjliggör idrotten. Jag har alltid tyckt att det är viktig att som medlem i en förening, del av en organisation verkligen vara delaktig.... det handlar om att göra så lite och få så mycket tillbaka.
I helgen var det dags för förbundsårsmöte för Svenska Friidrottsförbundet, eftersom jag sitter med i SFIF´s valberedning så var det lite av "årets höjdpunkt" (vad det gäller möten). Mötet gick lysande, det var ett lugnt och bra möte med många bra beslut och val och kul att träffa och prata mycket friidrott med friidrottsvänner från alla möjliga håll och kanter av Sverige.
Det kanske bästa med hela helgen och med hela mötet var att det var i Borås, alltså näst intill på hemmaplan. Det betydde att jag kunde förena nytta med nöje och bo hemma hos mamma och pappa i Fristad och hinna träffa och umgås med dem och med syster och hennes familj.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar