tisdag 5 mars 2013

Skärpogram till mig själv!

Nu är det dags att skärpa till mig, det här håller inte. Jag är värdelös på att gå på känn och ta träningsveckan utifrån hur den kommer, även om att jag har lovat (och skall hålla mitt löfte!) att lyssna på kroppen och knoppen så måste jag nog ändå lägga upp en plan och bli lite mer strukturerad.
Nu känns det mest som jag svassar runt i lokalen som en yr och förvirrad höna.... det ger varken utveckling eller tillfredsställelse.
Eftersom jag nu är utkickad ur team Lögdahl så får jag snällt knåpa ihop en egen träningsplanering och lägga upp mitt egna träningsschema tills jag är tillbaka i slag för stordåd.... för det kommer jag att komma, frågan är bara när!?
Tror nog allt att jag skall snegla lite i backspegeln och kika lite på vad jag har gjort för träning tidigare och sno alla gamla favoriter och kompletera dem med de tyngdlyftningsövningar jag kan köra och lägga upp ett nytt spännande träningsprogram som kan motivera mig lite mer. JA så får det bli!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar