torsdag 4 april 2013

Latmask under Påsken!

Inför påsken var det verkligen full fart på alla plan, allt gick i ett och det var inte en lugn stund. Mycket jobb med möten om både det ena och det andra mycket spännande som ligger framför oss i Eskilstuna och dels allt trollande och fixande inför vår årliga ungdomstävling som vi alltid arrangerar på långfredagen i MunktellArenan. Som sagt är det lyxigt och otroligt förmånligt att få jobba med idrott och med en idrott som ligger mig väldigt varmt om hjärtat som friidrotten gör.... och troligen alltid kommer att göra! MEN det kan lätt bli lite väl intensivt och tjörigt när det händer massor på en och samma gång.

Därför var det inte alls helt fel att resten av Påsken var uppbokad med familjen och med resa över havet till Riga. Otroligt härligt att bara komma hemmifrån och i från vardagen.... utan att egentligen göra något annat än att bara njuta. Vi hade en jättetrevlig resa och trots att våren var ännu längre från att ha kommmit till Riga än här hemma i Sverige och mötte oss med kalla vindar och snö så gillade jag skarpt Riga och skulle väldigt gärna åka dit igen..... kanske försöker pricka in en lite varmare årstid så att det går att njuta av de mysiga utefiken på de gamla gatorna.
Avkoppling blev det verkligen och latmasken slog ro i mig och det enda som kan kallas fysisk aktivitet under påsken är väl egentligen de få korta promenaderna. Alltså inget som helst som skulle kunna kallas träning, som så många andra Påskledigheter har bestått av.
Men nu är ju faktiskt Påsken över och åter till vardagen!

Hade suttit gott i Riga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar