söndag 7 april 2013

Steg 1 - check

Att ta det första steget är den viktigaste delen av varje upptäcktsfärd sägs det och det första steget tog jag just nu i helgen när jag tillsammans med 19 andra gick Svenska Tyngdlyftningsförbundets Tränarutbildning-Steg 1.
Kursen hölls på hemmaplan här hemma i Eskilstuna och kursledare var Ulf Stillman. Jag visste inte riktigt vad jag förväntade mig av kursen men är väldigt nöjd efter helgen. Ulf var grym som kursledare och blandade teori och praktik på ett mycket bra sätt och vi deltagare blev verkligen involverade i vårt egna inlärning och det blev mycket diskussioner och aktivitet i gruppen, det gillar jag.
Vart den här upptäcktsfärden slutar det vet man aldrig men jag är helt övertygad om att denna Steg 1 utbildning var ett steg i rätt riktning.

Gäller att passa sitt mellanmål noga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar