söndag 20 oktober 2013

Blir inte alltid som man tänkt sig

I veckan har Sörmlands landsting och landstingsdrivna vårdcentraler i Sörmland haft en temavecka om goda matvanor och fysisk aktivitet, en hälsovecka. Ett mycket bra initiativ med extra information och mötesplatser, gratis rådgivning och möjlighet att testa på olika sätt att få kropp och själ att må bra.
I torsdags höll Mårten Nylén en föreläsning i MunktellArenan om inspiration, hälsa och träning. Jag har aldrig hört honom föreläsa men det "sägs" att han är en inspirerande talare och de intervjuer och det intryck han gjort via Biggest Loser. 
Tanken var att jag skulle passa på att gå och lyssna på honom nu när han var i Eskilstuna men det blev inte så. Det här med att passa tider och passa in allt som skall göras innan vi kommer iväg hemifrån kan vi väl säga att jag inte riktigt fått kläm på än. Jag missade helt enkelt tiden och därmed också föreläsningen. 
Det blev en långpromenad och ett pass på gymmet i stället. Inspirationen får jag hitta någon annanstans. Om inte annat så får glida in och läsa på Mårtens blogg. Det blir inte alltid som man tänkt sig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar