tisdag 29 oktober 2013

Lyckad kväll i tränigslokalen ändå

Jag saknar att vara i träningslokalen, speciellt nu när den är så fin efter renoveringen. Jag saknar att träna, saknar att bli svettig, skitig, trött och att få träningsvärk. Ja jag saknar det... jag saknar det där lite jäkliga med att alltid ha lite "go-ont" efter tuff träning och att det stramar i musklerna när man går i trappor. Vi skall inte tala om vad jag saknar att ha tonus i kroppen och ialla fall ha känslan av att ha muskler på kroppen och att vara i form.
Men allra mest saknar jag "att bara vara i lokalen". Jag saknar alla människor, jag saknar klimatet och den speciella jargongen som bara finns där nere och bland de som tränar där. Jag saknar samhörigheten och inser att det inte längre är lika självklart att jag är den där träningsmaskinen som mer eller mindre bor i träningslokalen....hur jag skall handskas med det har jag inte riktigt kommit underfull med än.
Som tur är så händer det lite roliga saker så jag ändå kommer ner i lokalen. Förra veckan kom äntligen vår stjärnlyftare Carita Hansson "hem" till Eskilstuna igen. Självklart var vi tvungna att fira hennes medaljer från U23 EM (läs mer om det här) tidigare i höst med kaffe och tårta. Precis som sig bör! Fia (Sofia i Parken) hade specialbakat en tårta till Carita som smakade underbart gott och själv tog jag på mig ansvaret att brygga kaffet. En mycket lyckad kväll i träningslokalen ändå!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar