torsdag 10 oktober 2013

Gymmet igen!

Tisdagens projekt var att ta mig till gymmet, jag har ju varit så sugen på att bara komma ur soffan och myskläderna och i träningskläderna (även om det egentligen inte är några större skillnader mellan myskläder och träningskläder) igen så att bara ta mig till gymmet och känna in atomsfären gjorde mig lycklig.
Lilla M sov nöjt i sin vagn och eftersom jag hade ett bra tempo och körde bland hantlar och maskiner så hann jag faktiskt med en hel del innan han började knorra. Jag hann köra igenom lite lätt från topp till tå, bli lite svettig och även anfådd. Plus att jag även hann med att köra lite extra stabilitetsträning för den slappa och klena magen.
En bra dag  på "jobbet"!
Om jag kan blanda sådanahär dagar med dagar ute i det friska med raska promenader och parkbänksträning så kommer jag att vara nöjd ett tag.


Vätskepaus på gymmet.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar