söndag 6 oktober 2013

Nu skall hela rasket rivas...

... nu skall hela rasket bort.
Vi har länge haft en mycket bra lyftarlokal på ASK i Eskilstuna, en stor och välutrustad lokal med 8 lyftarpodier, två med olika höga bockar, överstötsställning och även fyra styrkelyftsplatser som vi tyngdlyftare kunna knö in oss på vid behov. Helt enkelt en bra lokal men nu finns ändå ett behov av fler lyftarplatser och en uppfräschning så i helgen startade projektet - Sveriges bästa lyftarlokal.
Vi slet ut allt i lokalen och rev upp alla gamla podier som fått mer eller mindre stryk under åren. Platserna där våra "stora elefanter dansat", där Gunnar Lögdahl och Jim Gyllenhammar lyft som mest när de var som bäst var så gott som söndersmulade under toppskiktet. 
Som tur var så var vi många och starka så det röjdes snabbt och effektivt i lokalen och efter en förmiddag så var lokalen tom så när på de rejäla dammråttorna som kröp fram ur sina gömmor. 

Nu under kommande vecka kommer det att byggas för fullt, nytt golv och nya podier läggas in och förhoppningsvis så har vi snart en tipp-topp lokal med tillräckligt (?) många lyftarplatser - 16 st och all nödvändig och onödig utrustning för effektiv tyngdlyftningsträning. 

Sveriges starkaste har lyft slut på sitt favoritflak!

ASKs egna byggare Bill & Bull skruvar ur några av de tusentals skruvar som hållt ihop de gamla podierna.
 
Max var såklart med och såg (sov) till att allt gick rätt till. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar