fredag 15 november 2013

Bosön - som att komma hem lite grann

När mannen skulle vara borta en veckan för att gå coachutbildning på Bosön så var jag inte sen med att ställa kravet att jag och lilla M skulle med. Visst jag jobbar på att bli en supermorsa och fixa allt själv men att vara ensam hemma dag som natt med lilleman i nästan en hel vecka känns i nuläget som en för stor utmaning och framför allt skulle nog både jag och M bli rastlösa och mer eller mindre galna med bara varandra så länge.
Så hela familjen checkade in på Bosön i måndags och checkade inte ut förrän i går. Även om det är borta så känns ju alltid Bosön lite som hemma. Efter att pluggat, bott och upplevt livet dät för två år så har jag väldigt många underbara minnen från Bosön och bosötiden så att vara tillbaka där för ett tg gör mig absolut ingenting.
Bosöandan är något som alla pratar om MEN det är faktiskt sant, har man en gång kommit i kontakt med den så lämnar den aldrig...
Dagarna fylldes med långpromenader i solen, fika tillsammans med "gamla" bosövänner, god mat och träning tillsammans med lyftar Hugo. Alltså toppendagar!

Svårt att missa att man är på Bosön!

Kollade såklart in studentcampus och längan där jag bodde.

Hjälmen står kvar

Inte bara träning på gymmet.... även löparbanorna testades.

Självklart fick vi bo i Lyftaren under veckan... mycket fint boende!

Hej Då - På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar