torsdag 7 november 2013

Tillbaka i skrubben

För att inte vara allt för mycket i vägen på gymmet och för att inte reta gallfeber på de som tycker att jag är skitjobbig när jag dundrar in på gymmet och knör omkring med barnvagn mellan stänger, maskiner och vikter så försöker jag hitta en bättre lösning. 
Idag blev lösningen att krypa in tillbaka till den gamla skrubben bakom Friidrottsarenan. Tillbaka på gammal mark...
Det funkade rätt bra trots att de grejer som finns där är rejält slitna och tyvärr rejält misskötta. Varför människor inte bryr sig om att vårda och sköta grejerna i sin träningslokal har jag aldrig förstått men det verkar alltid vara "någon annans" ansvar att hålla rent och snyggt, ställa tillbaka grejer och klova av stängerna. 
Tyvärr har mycket utav utrustningen som inte gått sönder fått fötter (någon har nog snart ett sjysst hemmagym) och i stort sett har alla småvikter och småhantlar "försvunnit". Det gäller alltså att antingen köra övningar med kroppsbelastning eller gå på de stora vikterna direkt. 
För min del blev det denna gång cirkelträning med 10 övningar a la 3 x 10
Latsdrag, stående rodd, bänkpress, rygglyft, bencurl, goodmorning, utfallssteg, armpress, dips och plankan (3 x 30s). 
Lätt belastning men med tempo mellan övningarna och setten (gäller att hinna så mycket som möjligt under tiden lilleman sover i vagnen). 
Ett ganska bra alternativ till träningsställe, kommer nog bli skrubben någon mer gång. 
Tyvärr har motionscykeln som fanns där tidigare försvunnit, troligtvis tagit slut. Så min jakt på alternativt träningsställe fortsätter...för jag måste nog inse att jag behöver köra lite mer konditionsträning än promenader för att komma i bättre form än nu och det vore toppen att kunna köra allt på samma plats. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar